Notícies

Arrenca una nova edició de l’enquesta del Mapa de Tendències en TIC Social

Arrenca una nova edició de l’enquesta del Mapa de Tendències en TIC Social

Des de la Direcció General de Serveis Socials (Departament de Treball, Afers Socials i Famílies), conjuntament amb la Fundació TIC Salut Social, posem en marxa la tercera edició de l’enquesta del Mapa de Tendències TIC en l’àmbit social.

Per tal de donar continuïtat a l’estudi, des de la gestió del projecte s’ha creat un nou qüestionari amb l’objectiu de continuar ampliant la informació sobre el grau de digitalització, la relació amb la ciutadania i el grau d’innovació tecnològica present arreu del Sistema Català de Serveis Socials.

L’objectiu és continuar ampliant la informació sobre el grau de digitalització, la relació amb la ciutadania i el grau d’innovació tecnològica present arreu del Sistema Català de Serveis Socials.

El qüestionari d’enguany mostra un format àgil i curt per tal de facilitar el nivell de resposta al conjunt de professionals de les Àrees Bàsiques de Serveis Socials. A més degut a la situació actual, s’han incorporat noves preguntes relacionades amb la Covid-19.

El termini per recollir les respostes es preveu aproximadament d’un mes (fins a finals d’octubre). Posteriorment es realitzarà l’anàlisi de les dades i es posarà a disposició del sector l’informe amb els resultats més rellevants d’aquest any 2020.

Us mantindrem informats.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email