Notícies

1a Sessió InDeeP: Diagnòstic per la imatge digital a Catalunya

1a Sessió InDeeP: Diagnòstic per la imatge digital a Catalunya

Les Sessions InDeeP (Innovació, Divulgació i Participació) consisteixen en debats oberts per la disseminació de la innovació en l’àmbit sanitari i social, mitjançant la participació d’actors rellevants del sector.

Les Sessions InDeeP (Innovació, Divulgació i Participació) consisteixen en debats oberts per la disseminació de la innovació en l’àmbit sanitari i social, mitjançant la participació d’actors rellevants del sector. Aquesta primera sessió s’emmarca en l’Observatori del Diagnòstic per la Imatge Digital, creat per la Fundació sota encàrrec de la Coordinació General de les TIC del Departament de Salut.

Aquesta primera Sessió InDeeP tindrà lloc el dia 21 de Març, de 9.00h a 14.00, a la Sala Burriac del TecnoCampus (Mataró) en la que es tractaran diferents blocs temàtics sobre Innovació en Imatge Digital, Intel·ligència Artificial i Diagnòstic Predictiu, nous models i serveis de tractament de la imatge i noves eines de formació contínua per professionals. El coneixement generat sobre estat d’ús, casos d’èxit i recomanacions, revertirà en el propi sector i actors rellevants, millorant la prestació de serveis al SISCAT, i enfortint el teixit empresarial i d’innovació del sector.

En cas de voler assistir-hi, la persona de contacte és Jesus Berdún, Project Manager de la Fundació.

Les places són limitades.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email